d'r Joep en d'r Martin kweer durch Kirchroa

Wederom mag ik U mededelen dat het schrijven van het boekwerk 2 ,
waar ik een geruime tijd mee bezig ben geweest, op het drukken na, klaar is. Het boek is, evenals boek 1, geschreven in ós moddersjproach ’t Kirchröadsj plat, en wordt op het vertrouwde adres gedrukt door Deurenberg Media.

Het is een dialoog tussen d’r Joep en Martin Buber, en heeft als titel, “d’r Joep en d’r Martin kweer durch Kirchroa”. Met hen ga ik door onze stad, bezoek tal van bezienswaardigheden, en spreek met vele bekende en minder bekende personen. Al met al een boekwerk dat velen zal  aanspreken, zeker omdat het in ons dialect is geschreven, én voorzien is van treffende afbeeldingen.

Het is een gebonden uitgave in een staand A5 formaat met stevige kaft
en telt 142 pagina’s, uitgevoerd in full colour. Misschien is het zelfs een idee om er iemand met de Kerst mee te verrassen. Om nu een inzicht te krijgen hoe groot de oplage moet worden verzoek ik U, indien U een boek wenst, om vooraf in te schrijven zodat er een exemplaar voor U kan worden gereserveerd. De kosten zijn € 24,95.

Zo gauw het boek de drukkerij verlaat krijgt U via e-mail een seintje waar en hoe laat U uw bestelling in ontvangst kunt nemen.

Op voorhand wens ik iedere inschrijver nu alvast véél leesgenot en ik verheug mij op uw reactie.

Oes ’t HATS van Kirchroa de “Wienrank” en
sjunste sjtad van ’t Hollendsj.

Adieë wa,
d’r Din Houtema